Konzultace v gastro provozech
Šéfkuchař & Majitel Colorsushi.czGastro konzultace pro firmy
Pomůžu Vám rozjet Vaše podnikání ať otevíráte bistro nebo restauraci. Vymyslíme spolu menu, napojíme dodavatele, zaučím personál, nastavím HACCP a jednotlivé přípravy.
Rád vás podpořím marketingově a vdechnu život do vaší restaurace.Mám za sebou řadu úspěšných projektů, včetně tvorby procesů pro nově vznikající gastroprovozy.
HACPP, bezpečnost práce, ekonomika – se vším rád pomohu i Vám.
Kurzy pro gastro provozy
- sushi kurzy
- asijská kuchyně
Mám za sebou řadu úspěšných projektů, včetně tvorby procesů pro nově vznikající gastroprovozy.
HACPP, bezpečnost práce, ekonomika – se vším rád pomohu i Vám.
O mně
- věk 43 let
- praxe přes 25 let
- 20 let praxe se sushi
- od roku 2018 vlastní značka ColorSushi
- přes 10 let praxe v největší škole vaření v Česku
Jsem kuchař s mnohaletou praxí v luxusních hotelích v Praze. Pobýval jsem dva roky na stáži ve Francii.
Dále nabízím lekce vaření a catering přímo na firemních, rodinných i společenských akcích, svatbách a párty. Jsem schopen zajistit vše včetně inventáře.
Můžete mě potkat i jako součást velkých cateringů na společenských akcích, kde se věnuji výhradně sushi a asijským kuchyním.
Na vysoké úrovni provádím cooking show a live cooking včetně dramaturgie, školím profesionální kuchaře na gastro show.
Dále mám v hlavním vysílacím čase show na TV Mňam. Mohli jste mě vidět také v TV Nova, kde jsem představoval ColorSushi.
Byl jsem tváří asijské kuchyně – největšího on-line obchodu na potraviny www.rohlik.cz,www.blog.rohlik.cz
Spolupracuji s Albertem, Bonduelle, vystupuji na největších food festivalech, žiji svojí prací, kterou miluji.
„Kaufland v.o.s. – pracoval jsem jako VO FRISCHE manažer, kde jsem vedl 60 lidí v úseku čerstvých úseků (pekárna – lahůdky – maso – uzeniny). Byl jsem u zrodu čerstvých ryb na ledu a z pozice čerstvých úseku jsem přešel na vedoucí pozici manažera rybích úseků pro ČR. Byl jsem také v německém BREMERHAVEN, což je rybí městečko a v něm gigantická společnost DEUSCHE SEE. Dodnes odtud čerpám zkušenosti s logistikou čerstvých ryb. Zejména pak v sushi světě. „
„Sushitime – rozjezd sushi do supermarketu a Regiojetu. Přesah restaurace do maloobchodu.„
„Food festivaly – řadu let jsem zván na food festivaly po celé ČR. V roce 2021 jsem měl tu čest mít ColorSushi show na Garden Food Festivalech, které moderovala Markéta Hrubešová. Spolu s Bonduelle jsme zde měli největší školu vaření, na které byly 4 kurzy: Sushi s dětmi, Závitky, Poke bowl a Sushi dospělí!“